Website van de Evangelisch Lutherse Gemeente Gorinchem

Evangelisch Lutherse

Gemeente te

Gorinchem

Geliefde zusters en broeders van de Evangelisch-Lutherse Gemeente te Gorinchem, Op beperkte schaal is het weer mogelijk om diensten te houden in de Schuilkerk. Op het tabblad Preekrooster vindt U het overzicht van de voorgangers. Om deze diensten persoonlijk te kunnen bijwonen moet U zich aanmelden bij Henny Smit: henny.k.smit@planet.nl Wegens corona kunnen we slechts een beperkt aantal mensen tot de dienst toelaten. Bij het betreden en verlaten van het kerkgebouw is het dragen van een mondkapje verplicht. Wanneer u op uw zitplaats bent, mag u tijdens de dienst het mondkapje afdoen. Er wordt niet door de gemeente gezongen, maar alleen door twee daartoe aangewezen zangers en door de voorganger.