Concerten en activiteiten

Activiteiten in kerk

Kerstbrunch

Zondag 11 december, 3e advent, hebben we weer een mooie dienst met daarbij de viering van het Heilig Avondmaal en muzikale begeleiding van de cantorij. Tevens willen we dan weer een kerstbrunch organiseren, dit is vanwege corona de laatste 2 jaar niet door gegaan. Maar dit jaar gaan we er weer voor! Ook dit keer hopen we dat er mensen zijn die zelf wat lekkers willen maken of, wat ook prima is, iets willen kopen voor de brunch. En vanzelfsprekend mag gewoon alleen aanschuiven ook. Het is voor het organiseren handig als we een beetje weten wat we kunnen verwachten. Opgeven kan daarom bij Simone of bij iemand anders van de kerkenraad. Het wordt vast weer fijn en gezellig!

Advent vespers

Net als vóór de corona-periode zullen er op woensdagavond om 19.00 uur weer Adventsvespers worden gehouden in de Lutherse Kerk aan de Langendijk 72 in Gorinchem. Zingen, orgelspel, Schriftlezing, stilte, gebeden met elkaar in een mooie kerk samen toeleven naar Kerst 2022. Iedereen is hartelijk welkom op 30 november en op 7, 14 en 21 december a.s.!

Kerstnachtdienst

Zaterdag 24 december is er om 21.30 uur een kerstnachtdienst. De kerk is dan sfeervol verlicht. Uiteraard neemt het zingen van bekende kerstliederen een belangrijke plaats in. Het is een mooie dienst om mensen voor uit te nodigen die niet gewend zijn om naar de kerk te gaan maar juist met kerst wel op zoek zijn naar een woord van hoop. Voorganger in de dienst is ds. Dirk Ophoff die eerder op de avond ok voorgaat in het Oosterlicht.

Kerstochtend

Nieuwjaarsborrel

Concerten en activiteiten

Activiteiten in kerk

Kerstbrunch

Zondag 11 december, 3e advent, hebben we weer een mooie dienst met daarbij de viering van het Heilig Avondmaal en muzikale begeleiding van de cantorij. Tevens willen we dan weer een kerstbrunch organiseren, dit is vanwege corona de laatste 2 jaar niet door gegaan. Maar dit jaar gaan we er weer voor! Ook dit keer hopen we dat er mensen zijn die zelf wat lekkers willen maken of, wat ook prima is, iets willen kopen voor de brunch En vanzelfsprekend mag gewoon alleen aanschuiven ook. Het is voor het organiseren handig als we een beetje weten wat we kunnen verwachten. Opgeven kan daarom bij Simone of bij iemand anders van de kerkenraad. Het wordt vast weer fijn en gezellig!

Advent vespers

Kerstnachtdienst

Zaterdag 24 december is er om 21.30 uur een kerstnachtdienst. De kerk is dan sfeervol verlicht. Uiteraard neemt het zingen van bekende kerstliederen een belangrijke plaats in. Het is een mooie dienst om mensen voor uit te nodigen die niet gewend zijn om naar de kerk te gaan maar juist met kerst wel op zoek zijn naar een woord van hoop. Voorganger in de dienst is ds. Dirk Ophoff die eerder op de avond ook voorgaat in het Oosterlicht.

Kerstochtend

Op zondag 25 december, eerste kerstdag, gaat Bob van der Meulen door. Hij zal ervoor zorgen dat met name de kinderen aan hun trekken komen. En een mooie kerstviering voor de kinderen is natuurlijk een mooie kerstviering voor iedereen... Nieuwjaarsborrel Zondag 8 januari is de eerste dienst in het nieuwe jaar en traditiegetrouw proosten we na afloop met elkaar met bubbels en een hapje. Op het nieuwe jaar!